Audio Planning Stage

Job description

Dus jij hebt besloten dat je in muziek en media wilt werken? Kent je liefde voor muziek geen grenzen? Zit jij in je 3e of 4e jaar van jouw media-, communicatie- of muziekopleiding? Dan hebben wij een te gekke stage voor je bij XITE Music! We willen artiesten en jongeren een platform geven en onze luisteraar de kans bieden om dagelijks onder te duiken in de muziek op een van onze 40 audio-kanalen. En daar kan jij bij gaan helpen!

 

Omschrijving

We zijn per 6 januari 2020 op zoek naar een muziekplanner voor de audio-kanalen.Als lid van het XITE Music team weet je als geen ander hoe je verschillende soorten playlists up-to-date houdt. Je hebt verstand van de nieuwste trends op muziekgebied, maar kan ook uit de voeten met echte (Nederlandse) klassiekers. Zodra jij op de fiets stapt, luister je naar muziek van Slipknot tot aan Skrillex en van De Jeugd van Tegenwoordig tot Johnny Cash. Jouw smaak gaat alle kanten op! Die smaak en kennis ga je toepassen op de audiokanalen van XITE Music en ons 4K-kanaal.


Een week op de XITE-muziekredactie bestaat voor jou uit het bouwen van nieuwe playlists, het onderhouden en checken van de huidige XITE Music playlists en het vergaren van een ontelbare hoeveelheid aan muzikale kennis. Daarnaast sta je je teamgenoten bij in het maken van strategische beslissingen rondom de kanalen van XITE Music.

Requirements

  • Minimaal HBO denkniveau
  • Je bent gepassioneerd over muziek en een creatieve denker
  • Je bent pro-actief en nieuwsgierig naar de werkwijze van een muziekzender en brand
  • Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal in woord én geschrift
  • Je bent leergierig en wilt graag leren werken met professionele muzieksamenstelling-software (Powergold) en broadcasting-software(ToolsOnAir/7Digital)

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, op de hoogte is/wil zijn van de nieuwste muziek en een verantwoordelijkheidsgevoel heeft.


Bedrijfsinformatie

XITE’s missie is om de beste muziek ervaring ter wereld aan de consument te bieden. Het Nederlandse muziekvideoplatform bereikt inmiddels meer dan 100 miljoen huishoudens in Europa en Noord-Amerika. XITE verbeterde de muziekvideo ervaring met het lanceren van een interactieve service, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal kunnen bouwen. Bovendien verbindt XITE diverse merken aan muziek en (pop)cultuur om Young Adults te bereiken. De in-house productieafdeling is gespecialiseerd in het maken van deze branded en original content.


Wat bieden wij?

  • De stageperiode is vanaf 6 januari 2020 voor minimaal 5 maanden (startdatum mogelijk in overleg)
  • De stageplek betreft een 40-urige werkweek
  • Stagevergoeding á € 300,- per maand
  • Een té gekke werkplek met elke dag een heerlijke vers bereide lunch door onze chef
  • Wij houden wel van een feestje, deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd!


Lijkt dit je wat en kan je bovenstaande vereisten afvinken? Solliciteer dan nu!  

Graag ontvangen wij jouw CV + motivatiebrief geschreven in het Engels.