Brand Partnerships Stage

Job description

Heb jij een passie voor media en muziek? Ken jij ieder festival en evenement in Nederland uit je hoofd? Zit jij in het 3e of 4e jaar van jouw media-, communicatie of marketing HBO/WO-studie? Dan is XITE op zoek naar jou! Lees snel verder waarom jij vandaag nog wilt reageren op deze leerzame stage bij hét muziekplatform van Nederland. 


Omschrijving

Het Brand Partnerships team van XITE is vanaf februari 2019 op zoek naar een enthousiaste, sociale en out-of-the-box denkende Brand Partnerships stagiair. Het Brand Partnerships team is verantwoordelijk voor het opzetten van samenwerkingen met merken zoals Desperados, Levi's, Puma, Durex, The Athlete’s Foot en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking tussen de XITE Awards 2017 & The Athlete’s Foot en aan de festivalzomer met Desperados en Lipton Ice Tea. Ook de productie van YouTube-formats en muziekvideo’s voor de beste artiesten hoort hierbij. Bij deze campagnes werken wij nauw samen met XITE Productions, Music en het Marketingteam.  Je wordt dus een echte schakel tussen de diverse afdelingen van XITE. 

Requirements

Als Brand Partnerships Stagiair ondersteun jij de Content & Brand Partnerships Managers  bij de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van Brand Partnerships samenwerkingen van concept tot aan productie:  

  • Creatieve ideeën bedenken om nieuwe samenwerkingen met merken op te zetten;
  • Up to date blijven van trends en ontwikkelingen in de (Branded) Content en adverteerders community; 
  • Ondersteunen in het opzetten, uitvoeren en evalueren van Brand Partnerships campagnes;
  • Creëren van aansprekende presentaties om nieuwe Brand Partnerships projecten op te zetten;
  • Verantwoordelijk voor de nieuwsbrief naar onze B2B relaties (mediabureaus, muzieklabels etc.)


Wij zoeken iemand die organisatorisch sterk is en die het een leuke uitdaging vindt om zelfstandig projecten op te pakken onder begeleiding van onze Content & Brand Partnerships Managers. 


Bedrijfsinformatie

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 16 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar, Canada en de Verenigde Staten. Eind 2015 bracht XITE als eerste ter wereld de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers, muziekvideo’s kunnen liken, skippen en kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een themakanaal kunnen bouwen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded content. 


Wat bieden wij?

  • De stageperiode is vanaf februari (minimaal 5 maanden) of vanaf september (minimaal 5 maanden). Voor beide stageperiodes zoeken we toppers!
  • De stageplek betreft een 40-urige werkweek
  • Stagevergoeding á € 300,- per maand
  • Een té gekke werkplek met elke dag een heerlijke vers bereide lunch door onze chef
  • Wij houden wel van een feestje, deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd!


Lijkt dit je wat en kan je bovenstaande vereisten afvinken? Solliciteer dan nu!