Brand Partnerships Stage

Job description

Heb jij een passie voor media en muziek? Ken jij ieder festival en evenement in Nederland uit je hoofd? Zit jij in het 3e of 4e jaar van jouw media-, communicatie of marketing HBO/WO-studie? Dan is XITE op zoek naar jou! Lees snel verder waarom jij vandaag nog wilt reageren op deze leerzame stage bij hét muziekplatform van Nederland. 


Omschrijving

Het Brand Partnerships team van XITE is vanaf Februari 2020 op zoek naar een enthousiaste, sociale en creatieve Brand Partnerships stagiair. Het Brand Partnerships team is verantwoordelijk voor het opzetten van samenwerkingen met merken zoals Bacardi, Levi's, Puma, Durex, Lipton en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerkingen tijdens de festivalzomer met Desperados en Lipton Ice Tea. Ook de productie van You Tube-formats en muziekvideo’s voor de beste artiesten hoort hierbij. Bij deze campagnes werken wij nauw samen met XITE Productions, Music en het Marketingteam. Je wordt dus een echte schakel tussen de diverse afdelingen van XITE. 

Requirements

Als Brand Partnerships Stagiair ondersteun jij de Account Managers bij de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van Brand Partnerships samenwerkingen van concept tot aan productie:  


 • Creatieve ideeën bedenken om nieuwe samenwerkingen met merken op te zetten;
 • Actief zoeken en benaderen van nieuwe partners om een commerciële samenwerking mee op te zetten; 
 • Up to date blijven van trends en ontwikkelingen in de (Branded) Content en adverteerders community; 
 • Ondersteunen in het opzetten, uitvoeren en evalueren van Brand Partnerships campagnes;
 • Creëren van aansprekende presentaties om nieuwe Brand Partnerships projecten op te zetten;
 • Verantwoordelijk voor de nieuwsbrief naar onze B2B relaties (mediabureaus, muzieklabels etc.)


Wij zoeken iemand die sociaal en organisatorisch sterk is en die het een leuke uitdaging vindt om zelfstandig projecten op te pakken onder begeleiding van onze Account Managers. 


Bedrijfsinformatie
XITE’s missie is om de beste muziekvideo ervaring ter wereld aan de consument te bieden. Het Nederlandse muziekvideoplatform bereikt inmiddels meer dan 120 miljoen huishoudens in Europa en Noord Amerika. XITE verbeterde de muziekvideo ervaring met het lanceren van een interactieve service, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal kunnen bouwen. Bovendien verbindt XITE diverse merken aan muziek en (pop)cultuur om Young Adults te bereiken. De in-house productieafdeling is gespecialiseerd in het maken van deze branded en original content.


Wat bieden wij?

 • De stageplek betreft een 40-urige werkweek
 • Stagevergoeding á € 300,- per maand
 • Minimale stagetijd van 5 à 6 maanden
 • Een té gekke werkplek met elke dag een heerlijke vers bereide lunch door onze chef
 • Wij houden wel van een feestje, deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd!


Lijkt dit je wat en kan je bovenstaande vereisten afvinken? Solliciteer dan nu!