Financieel Administratief Medewerker

Job description

Over XITE

Het is onze missie om onze passie voor muziek video's met de wereld te delen en mensen uit te nodigen om muziek te ervaren voorbij het luisteren: to see music.

XITE streeft ernaar de beste muziekvideo-ervaring ter wereld te bieden. XITE, opgericht in Nederland, bereikt nu consumenten in heel Europa en Noord-Amerika via lineaire netwerken, interactieve tv en on-demand streamingdiensten. Het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het publiek muziekvideo's ervaart door kijkers in staat te stellen te zoeken, te liken en door te bladeren in de enorme catalogus; te genieten van kanalen die zijn samengesteld door het team van muziekexperts; en gepersonaliseerde kanalen samen te stellen op basis van genre, tijdperk en visuele stijl met behulp van de unieke Mixer-functie. XITE heeft toegang tot vrijwel alle beschikbare muziekvideo's dankzij overeenkomsten met alle grote en top onafhankelijke muziek labels.


Over de rol
Ben je toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Lijkt het je leuk om binnen een jonge, snelgroeiende en internationale organisatie je loopbaan voort te zetten? Ben je een analytisch wonder, word je vrolijk van cijfers en ben je op zoek naar een parttime (16-24 uur) job? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
 

Verantwoordelijkheden:

 • Het verwerken van de bankmutaties;
 • Debiteuren en crediteurenbeheer:
  • Controleren en verwerken van binnenkomende en uitgaande facturen;
  • Klaarzetten van betalingen en aanmaken betaalbestanden;
  • Telefonisch en per mail vragen beantwoorden van debiteuren en crediteuren;
 • Beheren en controleren van het grootboek en assisteert bij het samenstellen van het jaarrekening dossier.

Requirements

Wat je meebrengt:

 • MBO niveau 3/4 (richting Bedrijfsadministratie);
 • Toe aan je tweede of derde stap in je carrière;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met Exact online en Microsoft Excel is gewenst;
 • Je bent analytisch sterk, kan goed in groepsverband werken en communicatief vaardig.


Werken bij XITE

Hier bij XITE zorgen we ervoor dat er voor je gezorgd wordt door je de mogelijkheid te bieden je carrière te ontwikkelen in een jong, snelgroeiend en internationaal bedrijf. Wij bieden een uitdagende werkomgeving waar je veel autonomie hebt, flexibele werktijden en geen dag zal hetzelfde zijn. Alle XITE'ers zijn verschillend en authentiek op hun eigen manier, maar we hebben allemaal vriendelijkheid gemeen. Zoals professionaliteit en een flexibele en optimistische houding. En laten we niet vergeten; We hebben een passie voor muziek en lekker eten. Daarom hebben we chef bereide lunches, vrijdagmiddag borrels en rooftop parties (post Corona natuurlijk)! Klik hier om alle benefits te zien.


De procedure

1. Solliciteer: Solliciteer naar de functie en wij nemen contact met u op.

2. HR call: Een van onze recruiters neemt contact met je op, omdat we graag meer over je te weten willen komen en om te zien of er een cultuur fit is tussen jou en XITE. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen over het bedrijf.

3. 1e Interview: Je hebt de mogelijkheid om je eventuele manager beter te leren kennen en om al je vragen te stellen over de functie.
4. Financiële opdracht: Dit is jouw moment om te schitteren en ons te laten weten welke vaardigheden je hebt!

5. 2e Interview: Korte kennismaking met het team zodat je weet waar je straks terecht komt.

6. Aanbod: Hopelijk kunnen we je met ons aanbod verwelkomen in het team van XITE!

High Quality Recruitment ondersteunt XITE exclusief in deze procedure. Vragen, reacties en sollicitaties kunnen verstuurd worden naar Anouk Plug, te bereiken via a.plug@high-quality.nl of via 06 - 29380519.