Skip to content

HR Business Partner

Amsterdam, NetherlandsHR

Job description

Het is onze missie om onze passie voor muziekvideo's met de wereld te delen en mensen uit te nodigen om muziek te ervaren dat verder gaat dan alleen luisteren: to see your music.


XITE streeft ernaar de beste muziekvideo-ervaring ter wereld te bieden. XITE, opgericht in Nederland, bereikt nu consumenten in heel Europa en Noord-Amerika via lineaire netwerken, interactieve tv en on-demand streamingdiensten. Het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het publiek muziekvideo's ervaart door kijkers in staat te stellen te zoeken, te liken en door te bladeren in de enorme catalogus; te genieten van kanalen die zijn samengesteld door het team van muziekexperts; en gepersonaliseerde kanalen samen te stellen op basis van genre, tijdperk en visuele stijl met behulp van de unieke Mixer-functie. XITE heeft toegang tot vrijwel alle beschikbare muziekvideo's dankzij overeenkomsten met alle grote en top onafhankelijke muziek labels.


Over de rol

We zijn op zoek naar een HR Business Partner die samen met de People Manager en Recruiter & People Generalist aan de slag gaat om alles zo goed mogelijk te regelen op het gebied van HR. In deze rol rapporteer je aan de People Manager. In deze rol houd je met verschillende aspecten van het HR vak bezig: van het ondersteunen van leidinggevenden met HR casussen, begeleiden van langdurig verzuim tot aan HR beleid projecten op tactisch/ strategisch niveau.


Verantwoordelijkheden

  • Je houdt je bezig met verschillende beleidsmatige HR topics: Learning & Development, Health, Safety, Performance Management en HR analytics. Je ziet HR kansen en hebt een grote passie om die ideeën uit te werken.

  • Je ondersteunt leidinggevenden met verschillende HR advies vraagstukken.

  • Je ondersteunt het HR team waar nodig; dit kan zijn op het gebied van recruitment, ondersteunen van de People Manager of bij de payroll.

  • Je zorgt ervoor dat je medewerkers volgens de Wet Verbetering Poortwachter zo goed mogelijk terug naar werk begeleidt samen met de leidinggevende.

Job requirements

  • HBO-studie in de richting van HR.

  • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring als HR medewerker/ Operations Specialist/ HR generalist.

  • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar.

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

  • Je bent flexibel, positief ingesteld, je hebt oog voor detail en mens.

  • Je kan goed verbanden leggen tussen de behoeften van verschillende belanghebbenden.


Werken bij XITE 

Hier bij XITE zorgen we ervoor dat er voor je gezorgd wordt door je de mogelijkheid te bieden je carrière te ontwikkelen in een jong, snelgroeiend en internationaal bedrijf. Wij bieden een uitdagende werkomgeving waar je veel autonomie hebt, flexibele werktijden en geen dag zal hetzelfde zijn. Alle XITE'ers zijn verschillend en authentiek op hun eigen manier, maar we hebben allemaal vriendelijkheid gemeen. Zoals professionaliteit en een flexibele en optimistische houding. En laten we niet vergeten; We hebben een passie voor muziek en lekker eten. Daarom hebben we chef bereide lunches, vrijdagmiddagborrels en rooftop parties! Klik hier voor al onze benefits!


Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Solliciteer naar een functie en wij nemen contact met je op.

2. 1e Interview (online): Een van onze recruiters neemt contact met je op, omdat we graag meer over je te weten willen komen en om te zien of er een cultuur fit is tussen jou en XITE. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen over het bedrijf.

4. 2e Interview (live): Interview met de HR manager/ Business People Parter bij ons op kantoor.

5. Laatste interview (live): in het laatste interview maak je kennis met één van onze board members die eindverantwoordelijk is voor het HR team. Dit interview zal ook plaatsvinden bij ons op kantoor.

6. Referentiecheck: als onderdeel van ons recruitmentproces checken we 2 referenties.

7. Aanbod: Hopelijk kunnen we je met ons aanbod verwelkomen in het team van XITE.Details

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
HR

or

Details

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
HR