Skip to content

Junior Business Controller

Amsterdam, NetherlandsFinance

Job description

Het is onze missie om onze passie voor muziekvideo's met de wereld te delen en mensen uit te nodigen om muziek te ervaren dat verder gaat dan alleen luisteren: to see your music.


XITE streeft ernaar de beste muziekvideo-ervaring ter wereld te bieden. XITE, opgericht in Nederland, bereikt nu consumenten in heel Europa en Noord-Amerika via lineaire netwerken, interactieve tv en on-demand streamingdiensten. Het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het publiek muziekvideo's ervaart door kijkers in staat te stellen te zoeken, te liken en door te bladeren in de enorme catalogus; te genieten van kanalen die zijn samengesteld door het team van muziekexperts; en gepersonaliseerde kanalen samen te stellen op basis van genre, tijdperk en visuele stijl met behulp van de unieke Mixer-functie. XITE heeft toegang tot vrijwel alle beschikbare muziekvideo's dankzij overeenkomsten met alle grote en top onafhankelijke muziek labels.


Verantwoordelijkheden

 • Je houdt je in deze rol bezig met het opstellen en controleren van diverse soorten rapportages en analyses van de business.
 • Je houdt je bezig met het registreren en beheren van royalty inkomsten en uitgaven.
 • Je werkt mee aan de maand- en jaarafsluitingen.
 • Je ondersteund het team waar nodig, zoals met memoriaal boekingen.

Job requirements

 • Afgeronde HBO-studie in de richting van finance/ bedrijfseconomie. 
 • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

 • Je hebt uitstekende kennis van Excel. 

 • Je bent flexibel, positief ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig.

 • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring. 


Werken bij XITE

Hier bij XITE zorgen we ervoor dat er voor je gezorgd wordt door je de mogelijkheid te bieden je carrière te ontwikkelen in een jong, snelgroeiend en internationaal bedrijf. Wij bieden een uitdagende werkomgeving waar je veel autonomie hebt, flexibele werktijden en geen dag zal hetzelfde zijn. Alle XITE'ers zijn verschillend en authentiek op hun eigen manier, maar we hebben allemaal vriendelijkheid gemeen. Zoals professionaliteit en een flexibele en optimistische houding. En laten we niet vergeten; We hebben een passie voor muziek en lekker eten. Daarom hebben we chef bereide lunches, vrijdagmiddagborrels en rooftop parties! Klik hier voor al onze benefits!


Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Solliciteer naar een functie en wij nemen contact met je op.

2. 1e Interview (online): Een van onze recruiters neemt contact met je op, omdat we graag meer over je te weten willen komen en om te zien of er een cultuur fit is tussen jou en XITE. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen over het bedrijf.

4. 2e Interview (live): Interview met onze Business Controller & onze Director FP&A bij ons op kantoor.

5. Laatste interview (live): in het laatste interview maak je kennis met één van onze board members die eindverantwoordelijk is voor het HR team. Dit interview zal ook plaatsvinden bij ons op kantoor.

6. Referentiecheck: als onderdeel van ons recruitmentproces checken we 2 referenties.

7. Aanbod: Hopelijk kunnen we je met ons aanbod verwelkomen in het team van XITE.

Details

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Finance

or

Details

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Finance